Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde ışık görmek

Rüyada mezar içinde ışık görmek

Rüyada mezar içinde ışık görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, projenin gerçekleştirileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada mezar içinde ışık gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda ışık görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kara kara düşünür olacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments