Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında beklemek

Rüyada mezarın başında beklemek

Rüyada mezarın başında beklemek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına inanılır.

Rüyada mezarın başında beklemek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada mezar başında beklemek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada mezarın başında beklemek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çaresiz kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta başında beklemek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ölünün başında beklemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta beklemek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, alim ve bilge insan olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar beklemek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada mezar başında oynamak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments