Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında beklemek

Rüyada mezar başında beklemek

Rüyada mezar başında beklemek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar başında beklemek gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada mezar başında beklemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın başında beklemek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta başında beklemek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün başında beklemek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta beklemek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Rüyada mezar beklemek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın başında ağlamak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments