Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün başında beklemek

Rüyada ölünün başında beklemek

Rüyada ölünün başında beklemek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün başında beklemek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Rüyada ölünün başında beklemek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın başında beklemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta başında beklemek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada mezar başında beklemek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini beklemek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine inanılır.

Rüyada ölü beklemek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü beklemek işin düzeltileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yanında beklemek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments