Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta başında beklemek

Rüyada hasta başında beklemek

Rüyada hasta başında beklemek sorunların son bulacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Rüyada hasta başında beklemek gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada hasta başında beklemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ailesinden hayır göreceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında beklemek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın başında beklemek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada ölünün başında beklemek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Rüyada hasta beklemek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta başında ağlamak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada birini beklemek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek beklemek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, doğru kararların alınacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments