Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta beklemek

Rüyada mezarlıkta beklemek

Rüyada mezarlıkta beklemek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta beklemek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Rüyada mezar beklemek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar başında beklemek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta beklemek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın başında beklemek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi beklemek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününü beklemek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haber beklemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami kapısında beklemek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments