Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar beklemek

Rüyada mezar beklemek

Rüyada mezar beklemek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar beklemek gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta beklemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında beklemek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mezar beklemek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, geleceğin güzel olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada mezar başında beklemek çok büyük üzüntü yaşayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek hayır işleri ile uğraşılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada tren beklemek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sırada beklemek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments