Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan taş çıkarmak

Rüyada mezardan taş çıkarmak

Rüyada mezardan taş çıkarmak alın terinin karşılığını alacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezardan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada mezardan taş çıkarmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gözden taş çıkarmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağından taş çıkarmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan taş çıkarmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada topraktan taş çıkarmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada taş çıkarmak yıkılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, karasızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada denizden taş çıkarmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments