Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda uzanmak

Rüyada mezarda uzanmak

Rüyada mezarda uzanmak sorunlarının artacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine uzanmak bir sebeple işsiz kalınacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda uzanmak gerçeklere yüz çevrileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada mezara uzanmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta uzanmak sorunların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Rüyada kanepeye uzanmak kazançlarının gittikçe azalacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yönetici olacağına tabir olunur.

Rüyada divana uzanmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimlerde uzanmak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments