Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada divana uzanmak

Rüyada divana uzanmak

Rüyada divana uzanmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, takdir edileceğine işarettir.

Rüyada divana uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada divana uzanmak kazancının artacağına,, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski divan görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada divan görmek başarının düşeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada tahta divan görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret eder.

Rüyada divan örtüsü görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada divana oturmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada demir divan görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, fakirlerin güleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments