Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlerde uzanmak

Rüyada çimlerde uzanmak

Rüyada çimlerde uzanmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kişinin şifa bulacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulur.

Rüyada çimlerde uzanmak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada çimlere uzanmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada çimlerde uzanmak adeta havalara uçacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çim görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çim görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çimleri biçmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil çim alan görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, şifa bulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada çim yolmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments