Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstüne uzanmak

Rüyada mezarın üstüne uzanmak

Rüyada mezarın üstüne uzanmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, büyük bir gelir toplayacağına alamet eder.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak yenileneceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar üstüne uzanmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezar üzerine uzanmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, zor günlerin geride kalacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mezara uzanmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada mezarda uzanmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak daha fazla yakınlaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yatakta uzanmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, karlı işler alacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments