Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerine uzanmak

Rüyada mezar üzerine uzanmak

Rüyada mezar üzerine uzanmak işlerin büyük başarılar getireceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mezar üzerine uzanmak gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Rüyada mezara uzanmak malın bereketinin artmasına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerine uzanmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda uzanmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta uzanmak ağzının tadının bozulacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada taşa uzanmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa uzanmak sözler sarf edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere uzanmak hedeflerine ulaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments