Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara uzanmak

Rüyada mezara uzanmak

Rüyada mezara uzanmak zorlukların geride kalacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yerinde saymayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara uzanmak gördüyseniz:

  • Yeni verileri birleştirmeniz zaman veya başarı kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada mezar üzerine uzanmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hasret çekileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda uzanmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mezara uzanmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak maddi açıdan ferahlamaya, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada yerde uzanmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yolda uzanmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltukta uzanmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments