Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanepeye uzanmak

Rüyada kanepeye uzanmak

Rüyada kanepeye uzanmak ticaretin açılacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalettir.

Rüyada kanepeye uzanmak gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada kanepeye uzanmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanepe görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada kanepe örtüsü görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet eder.

Rüyada kanepede oturmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Rüyada mavi kanepe görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanepe temizlemek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanepe satmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kanepe örtüsü görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments