Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta uzanmak

Rüyada mezarlıkta uzanmak

Rüyada mezarlıkta uzanmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, haneye bereket geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta uzanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada mezar üzerine uzanmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, şen kahkahalar atacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına yorulur.

Rüyada mezara uzanmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yeni işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada mezarda uzanmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet eder.

Rüyada yatakta uzandığını görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumsala uzanmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada yere uzanmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments