Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kefeni görmek

Rüyada bebek kefeni görmek

Rüyada bebek kefeni görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yarınlarına umutla bakacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kefeni gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada bebek kefeni görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, dedikodu edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işarettir.

Rüyada kefende bebek görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, işinin ehli olacağına işaret eder.

Rüyada kefenli bebek görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına inanılır.

Rüyada kefene bebek görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada bebeği kefende görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek elinin sıkışacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine inanılır.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kafasını toparlayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments