Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlara su dökmek

Rüyada mezarlara su dökmek

Rüyada mezarlara su dökmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, seyahatlere katılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlara su dökmek gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada mezarlara su dökmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek elinin bollaşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalettir.

Rüyada mezarlıkta su dökmek sorunların çabucak halledileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada mezar su dökmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara su dökmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, çok günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa su dökmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarına su dökmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, eskisinden de iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments