Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan su doldurmak

Rüyada mezarlıktan su doldurmak

Rüyada mezarlıktan su doldurmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan su doldurmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada mezara su dolmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıktan su doldurmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işarettir.

Rüyada mezar doldurmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada küpe su doldurmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağa su doldurmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işarettir.

Rüyada hortumla su doldurmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada camiden su doldurmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments