Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle selamlaşmak

Rüyada birisiyle selamlaşmak

Rüyada birisiyle selamlaşmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birisiyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • İş alanında iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken selam vermek zorluklarının son bulacağına, çok zor duruma düşüleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada başbakanla selamlaşmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye selam vermek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinden selam almak ticaret dünyasında adının yayılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye selam vermek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sevinç ve mutluluğa inanılır.

Rüyada asker selamı görmek rızkının da genişleyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işarettir.

Rüyada evliyadan selam almak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahata erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments