Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalığa selam vermek

Rüyada kalabalığa selam vermek

Rüyada kalabalığa selam vermek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Rüyada kalabalığa selam vermek gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Rüyada kalabalığa selam vermek kısmetinin artacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada azraile selam vermek geçiminin kolaylaşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada selamlaştığını görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinde verimin artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta selam vermek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristana selam vermek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada herkese selam vermek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments