Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe çiçeği görmek

Rüyada menekşe çiçeği görmek

Rüyada menekşe çiçeği görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe çiçeği gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada menekşe çiçeği görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sonunda mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada menekşe çiçek görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada menekşe ağacı görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil menekşe görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulmaktadır.

Rüyada solmuş menekşe görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşeler görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments