Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe çalmak

Rüyada menekşe çalmak

Rüyada menekşe çalmak ailesinden hayır göreceğine, işlerin düzene gireceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işarettir.

Rüyada menekşe çalmak gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Rüyada menekşe çalmak endişelerinin yerini umudun alacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı menekşe görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada menekşe ekmek başarısının azalacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Rüyada menekşe görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe ekmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada mor menekşeler görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisini işine vereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments