Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşına dokunmak

Rüyada mezar taşına dokunmak

Rüyada mezar taşına dokunmak sahip olacağı malın faazlalığına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşına dokunmak gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mezar taşına dokunmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar toprağına dokunmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara dokunmak önünü açacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, korkularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada mezardan taş çıkarmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar taşı sökmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer mezar taşı görmek İslami olarak günahlarının artacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezar taşı görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments