Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara bir şey gömmek

Rüyada mezara bir şey gömmek

Rüyada mezara bir şey gömmek ağlayacağına, strese gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada mezara bir şey gömmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Rüyada mezara bir şey gömmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey gömmek hanesinin bollukla dolacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına inanılır.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi gömmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada babasını mezara gömmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada mezara birini gömmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini mezara gömmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek borçların sonlandırılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments