Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini mezara gömmek

Rüyada eşini mezara gömmek

Rüyada eşini mezara gömmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada eşini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Rüyada eşini mezara gömmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulur.

Rüyada ölüyü mezara gömmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara altın gömmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada diriyi mezara gömmek kazancını artıracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mezara para gömmek her şeyin yolunda gideceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kendini mezara gömmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işaret eder.

Rüyada mezara birini gömmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına inanılır.

Rüyada birini mezara gömmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, isabetli adımlar atılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments