Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi gömmek

Rüyada bir şeyi gömmek

Rüyada bir şeyi gömmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi gömmek gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Rüyada mezara bir şey gömmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey gömmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada bir şeyi gömmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işte de mutlu olunacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp gömmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi gömmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı toprağa gömmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kendini diri diri gömmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments