Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey gömmek

Rüyada bir şey gömmek

Rüyada bir şey gömmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şey gömmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada mezara bir şey gömmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir şey gömmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi gömmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada silahı toprağa gömmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada birini öldürmek ve gömmek varını yoğunu kaybedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını toprağa gömmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet eder.

Rüyada mezara ekmek gömmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments