Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara birini gömmek

Rüyada mezara birini gömmek

Rüyada mezara birini gömmek bazı konularda konuşulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara birini gömmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada mezara ekmek gömmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına inanılır.

Rüyada annesini mezara gömmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada mezara para gömmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada diriyi mezara gömmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada mezara altın gömmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kötü noktalara geleceğine, bunun da geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara birini gömmek alanında marka bir isim olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada mezara bişey gömmek örnek insan olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini mezara gömmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maaşının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments