Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi toprağa gömmek

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yeni işlere girişileceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, dedikoduya, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir şeyi toprağa gömmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi gömmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey gömmek yüzünün de yerlere düşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara bir şey gömmek ele geçen paranın daha da artacağına, kazancın daha da artacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa patates gömmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada toprağa bebek gömmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, şükrederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa altın gömmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi toprağa gömmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments