Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde yemek yemek

Rüyada mezar üstünde yemek yemek

Rüyada mezar üstünde yemek yemek ona şifa olmayacağına, strese gireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada mezar üstünde yemek yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Rüyada mezar üstünde yemek yemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezar üstünde gül görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde yatmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ölüleri mezar üstünde görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments