Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde yatmak

Rüyada mezarın üstünde yatmak

Rüyada mezarın üstünde yatmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mezarın üstünde yatmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın üstünde yatmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kumun üstünde yatmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada buz üstünde yatmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde yatmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş üstünde yatmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet eder.

Rüyada toprağın üstünde yatmak tecrübe kazandıracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments