Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık üstünde uçmak

Rüyada mezarlık üstünde uçmak

Rüyada mezarlık üstünde uçmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, donanımlı kılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde uçmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine delalettir.

Rüyada göl üstünde uçmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç üstünde uçmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde uçmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments