Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde çiçek görmek

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, rızkının çoğalacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işarettir.

Rüyada suyun üstünde çiçek görmek mubah olmayan yollara sapacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üstünde uçmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, fakirlerin güleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments