Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstünde gül görmek

Rüyada mezar üstünde gül görmek

Rüyada mezar üstünde gül görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerin açılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstünde gül gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada mezar üstünde gül görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünde gül görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mezara gül bırakmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta gül görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa gül dikmek işlerine dört elle sarılacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işaret eder.

Rüyada mezara gül dikmek ruhuna hayrat yapılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda gül görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine işarettir.

Rüyada mezarda beyaz gül görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments