Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünü açmak

Rüyada mezarın üstünü açmak

Rüyada mezarın üstünü açmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada mezarın üstünü açmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Rüyada mezarı açmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar yeri açmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Rüyada mezar açmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada eski mezar açmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kapalı mezarı açmak uzaktan haberler işiteceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments