Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, fikirlerinin çatışacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek darlık içine düşeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil ameliyat örtüsü görmek borcunun da hafifleyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments