Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde oynamak

Rüyada kar üstünde oynamak

Rüyada kar üstünde oynamak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Rüyada kar üstünde oynamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, arabuluculuk yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde oynamak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada karsılıklı oynamak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada kar üzerinde oynamak cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar oynamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada karla oynamak çok sevinip işinin başına geçeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments