Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşını görmek

Rüyada mezar taşını görmek

Rüyada mezar taşını görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşını gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada mezar taşını öpmek yokluğun biteceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek keyfin kaçacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık taşı görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşı yaptırmak çok büyük mutluluklar tadacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı almak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşına sarılmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezar taşını görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli mezar taşı görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments