Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşını öpmek

Rüyada mezar taşını öpmek

Rüyada mezar taşını öpmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşını öpmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Rüyada mezar taşı öpmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşını öpmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar öpmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar toprağı öpmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarı öpmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde mezar taşı görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kendi mezar taşını okumak kısmetin ve talihin açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments