Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşına sarılmak

Rüyada mezar taşına sarılmak

Rüyada mezar taşına sarılmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşına sarılmak gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Rüyada mezar taşına sarılmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah mezar taşı görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yaptırmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan taş toplamak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek maddi imkânlarının artacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kırık mezar taşı görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, adaletin geleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yapmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments