Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık taşı görmek

Rüyada mezarlık taşı görmek

Rüyada mezarlık taşı görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, helal rızık yiyeceğine, istediği arabaya bineceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık taşı gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Rüyada mezar taşı öpmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı yaptırmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı yıkamak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına yorulur.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada birinin mezar taşını görmek birikim yapacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının mezar taşını görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments