Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılı mezar taşı görmek

Rüyada yazılı mezar taşı görmek

Rüyada yazılı mezar taşı görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, makam ve rütbe edineceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazılı mezar taşı gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arapça yazılı mezar taşı görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulur.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada arapça yazılı taş görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Rüyada kuran yazılı taş görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yazılı taş görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, istediği projeleri yapamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments