Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı almak

Rüyada mezar taşı almak

Rüyada mezar taşı almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, elindekileri kaybedeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı almak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Rüyada mezar taşına basmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşı sökmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada annesinin mezar taşını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Rüyada mezar taşı silmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına yorulur.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı mezar taşı görmek mutsuz ve hasta olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalettir.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, depresyona gireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments