Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı yaptırmak

Rüyada mezar taşı yaptırmak

Rüyada mezar taşı yaptırmak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yaptırmak gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arapça yazılı mezar taşı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyüyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşı yıkamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işarettir.

Rüyada mezar taşı temizlemek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine işarettir.

Rüyada mezar taşı görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşına isim yazmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli mezar taşı görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mezar taşı görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments