Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli mezar taşı görmek

Rüyada renkli mezar taşı görmek

Rüyada renkli mezar taşı görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Rüyada renkli mezar taşı gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada renkli mezar taşı görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada renkli çakıl taşları görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte taş görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli taş görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli taş görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli taşlar görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk taş görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments