Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezar taşını görmek

Rüyada kendi mezar taşını görmek

Rüyada kendi mezar taşını görmek şansın yüze güleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eşit davranılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada kendi mezar taşını gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Rüyada mezar taşını öpmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah mezar taşı görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil mezar taşı görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı okumak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı taşımak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mezar taşı görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta mezar taşı görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, aksine daha da zorlaştıracağına işaret eder.

Rüyada mezar taşını görmek kolaylık sağlayacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments