Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer mezar taşı görmek

Rüyada mermer mezar taşı görmek

Rüyada mermer mezar taşı görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, atılan adımların boşa gideceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Rüyada mermer mezar taşı gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada mermer mezar taşı görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada mermer taşı görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, malından ve parasından olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada mermer taş görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada mermer mezar görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar mermeri görmek fakirlik yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Rüyada mermerden mezar görmek herkesin rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mermer görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mermer görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments