Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek başarısının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek yaptığı hataları düzelteceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün taşını düşmüş görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sözünde duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kafaya taş düştüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük taşı düşürmek daha çok çalışılacağına, dileklerinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments