Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı sökmek

Rüyada mezar taşı sökmek

Rüyada mezar taşı sökmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, başarılı adımlar atılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşı sökmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada mezar taşı sökmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşını sökmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Rüyada taş sökmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaldırım taşı sökmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, toparlanacağına delalettir.

Rüyada mezar sökmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada mezar taşı kırmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşına oturmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, dertlerin günden güne artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı dikmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments